© 2017 Parajett AB Kontakt oss
Stacks Image 7462
Stacks Image 7465
Stacks Image 7491
Stacks Image 7494

Transpromo* – smart kommunikasjon som alltid får oppmerksomhet

Det finnes en forsendelse som en klar majoritet av kundene leser, din faktura. Undersøkelser viser at 96 % av kundene leser sine fakturaer hver gang de kommer. Dine fakturautsendelser er med andre ord en meget god bærer av kommunikasjon med dine kunder. Her har du mulighet til overraske, stimulere, tilby merverdi og tilby tjenester til de du bør kjenne best, dine kunder.

Denne muligheten bør du utnytte. Trykk et budskap på fakturaen, legg ved et interessevekkende bilag i konvolutten. Overrask med farge og form. Med digitalt variabelt trykk kan du formulere et personlig budskap eller et unikt tilbud direkte på fakturaen, rettet direkte til den som leser den.

Du kan også utvide denne type kommunikasjon til å følge all utgående kommunikasjon knyttet til administrative rutiner (AR).

Fordelene er mange, distirbusjonen er allerede budsjettert og porto- og printkostnadene blir lavere båder for faktura og for bilag.

Det er ikke bare innholdet vi kan hjelpe deg med å gjøre bedre, la oss vise deg hvordan intelligent konvoluttering kan bidra til at ulike mottagere får forskjellige bilag.
Stacks Image 7520
Stacks Image 7523

E-faktura – den digitale varianten

Akkurat som papirfakturaen gir gode muligheter til mersalg kan du utnytte de digitale fordelene når du markedsfører via e-faktura.

De fleste privatpersoner kan få sin faktura som e-faktura. Utover at din virksomhet sparer penger på utsendelser og papirhåndtering kan dere også utnytte de digitale kanaler. Med lenker fra din faktura tll landingssider, kampanjesider og hjemmesider kan du trekke kunder direkte fra fakturaen til dine tilbud.
Stacks Image 7549
Stacks Image 7552

Energifakturaer som gir mer

Eneregifakturaer er en utmerket plattform for effektiv kommunikasjon. Virksomheten kan skreddersy innhold og tilbud med utgangspunkt i kundens forbrukshistorie og behov.

Med rett informasjon om dine kunder kan du gå så langt at du kan gi hver enkelt kunde et unikt tilbud.
gi utvalgte villakunder med fjernvarme tilbud om fast pris
tilby leilighetseiere spesialpris på nye varmepumper/panelovner med styring
gi utvalgte kunder mulighet til å kjøpe miljøsertifisert strøm
tilby utdanning / kurs i EL-sikkerhet

Du behøver ikke være urolig for de tekniske utfordringene. Hvis du har orden på kundedataene klarer vi å håndtere de fleste filformater fra ERP- og CRM-systemer
Kontakt oss!
Stacks Image 345
* Transpromo – Det er en kombinasjon av ordene transaksjon og promosjon (transaksjon & markedsføring). Man kombinerer AR med et kundetilpasset budskap og får på den måten, et kraftfullt verktøy i kommunikasjonen med kunden.
Stacks Image 359

E-faktura

Enkelt å legge en link til kampanjer på hjemmesiden