© 2017 Parajett AB Kontakt oss
Stacks Image 7375
Stacks Image 7378
Stacks Image 7404
Stacks Image 7407
Stacks Image 52

Når du ønsker å treffe direkte

Du som arbeider med DM / DR ser hver dag hvor fort teknologiske fremskritt endrer kravene. Du innser samtidig hvordan noen sannheter ikke blir foreldet. For eksempel at effektiv kommunikasjon handler om å formidle riktig budskap til rett person til rett tid.

Vi i Parajett har lang erfaring i planlegging og gjennomføring av vellykket DM / DR-satsing, både i små og store mengder. Med vår hjelp kan du lansere DR-kampanjer som faktisk nå den rette personen med det rette tilbudet til rett tid.

Parajett er i forkant av utviklingen på digital variabel 4-fargetrykk. Basert på dine data produserer vi unike fargeutsendelser av høyeste kvalitet. Hver eneste utsendelse er skreddersydd til mottakerens preferanser og behov.

Vi pakker og distribuerer slik at du vet at ditt budskap kommer helt frem til døren. Hvis denne smarte og effektiv direkte-markedsføringen allikevel ender opp i søpla, kan du ta det med ro fordi alle våre farger er “grønne” og papiret derfor kan kildesorteres som returpapir.

"Send ut" og få bedre respons

Hva ønsker du å oppnå med utsendelsen din? Vi i Parajett kan forme din folder eller brosjyre på en måte som gir produktet en høyere oppmerksomhet. Ved hjelp av en rekke applikasjoner kan vi også få mottakerne til å ta aktiv del i utsendelsen din, som igjen kan føre til bedre respons.

Eksempler på kreativ bruk er å bruke en skrapefarge, klebe på etiketter, kort, eller til og med en liten give -away. Vi kan også bruke stansing og falsing som gjør din folder eller brosjyre mer spennende og iøynefallende.

Når utsendelsen er klar og levert til kunden, kommer neste fordel ... Vi lagrer utsendelsen digitalt. Vil du gjenta det hele og sende ut igjen, kan du bare gi oss manus på endringer, og vi lager en ny utsendelse. Raskt og enkelt!
Vil du vite mer om vellykket DM / DR? Kontakt oss!
Stacks Image 10